Over

Over Stichting Dogs on a Journey

Stichting Dogs on a Journey bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, die met hun hart en ziel honden bemiddelen vanuit Roemenië, Noord-Macedonië, Servië en Spanje. Ieder van ons heeft daarbij zijn eigen expertises en het team is goed op elkaar ingespeeld. Alles wat Team Dogs on a Journey doet doen we op vrijwillige basis. Wij hebben inmiddels een mooi netwerk opgebouwd in het buitenland en daarbij zeer betrouwbare contacten in alle bovengenoemde landen. Ook het stukje nazorg na aankomst van de honden vinden wij erg belangrijk.

Sinds kort zijn we formeel een stichting, hierbij hoort dan ook het KvK nummer: 78759544 en UBN nummer: 6566847

Mijn naam is Isabell Winkler, ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon. Mijn hond ‘Jolie’ is afkomstig uit Roemenië. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier naast mijn gewone baan erbij. Ik hou me veel bezig met de financiële kant van het verhaal en richt me ook op het veilig laten komen van uw adoptiehond.

Mijn naam is Femke Kaspers en van kleins af aan was ik al gek op dieren. In het bijzonder honden. Ik ben dan ook een hondenuitlaatservice begonnen en daarnaast als kynologisch instructeur aan de slag gegaan bij een hondenschool. Toen ik ontdekte hoe zwaar honden het in het buitenland hebben ging me dat zo aan het hart… ik kon daar niet van wegkijken, hoezeer ik het ook probeerde. Deze honden moesten geholpen worden. Door middel van inzamelingen, donaties en pleegzorg zette ik me in voor deze zielepieten en dat gaf zin en voldoening. Met het opzetten van onze stichting is een heel fijn rescue team geboren. Hiermee heb ik de kans gekregen om op een constructieve en kwalitatieve manier te doen waar ik het gelukkigste van wordt: honden in nood helpen aan een betere toekomst ❤

Ik ben Marieke, moeder van 2 kinderen en ik heb 2 honden thuis. Pepper onze Ierse Wolfshond en Terry onze Spaanse jager (Basset Fauve de Bretagne). Ik vervul vooral een achtergrondrol binnen DOAJ. Dit werkt voor mij het beste in combinatie met mijn gezin. Ik geniet van wat we doen, omdat we het altijd met eer en geweten doen en omdat we met een fantastisch team zijn. Wij hopen dat u met plezier onze site bekijkt en we staan met alle liefde en plezier voor u klaar om u te begeleiden in een mogelijk adoptieproces.

%d bloggers liken dit: