Mini

Mini

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren in 2021

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Nee

▪️ Formaat: Klein, rond 6 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Ontmoet onze Mini!

Mini is een lief hondje geboren in 2021. Ze verblijft momenteel bij onze redders Iva en Misko in Noord-Macedonië. Mini is klein en weegt rond 6 kg. Ze is gesteriliseerd, volledig gevaccineerd (inclusief rabiësprik), gechipt en klaar om naar haar nieuwe thuis te reizen. Onlangs zijn ook haar tandjes gereinigd, dus ze is helemaal klaar voor haar nieuwe avontuur!

Toen Mini werd gered, wisten Iva en Misko niet dat ze zwanger was. Pas twee weken later, toen haar buikje begon te groeien, ontdekten ze via een echo dat ze een paar kleintjes verwachtte. Ze beviel veilig van haar pups—Kali, Thor, Foxy en Boss—in een warme, liefdevolle omgeving. Ondanks de onverwachte wending heeft Mini vanaf het begin laten zien hoe sociaal en aanhankelijk ze is. Ze geniet enorm van aandacht en knuffels, en ze zal het geweldig vinden om tijd door te brengen met haar nieuwe gezin.

Mini is een geweldige hond voor een familie die graag een maatje wil dat urenlang in hun aanwezigheid kan genieten. Ze kan goed alleen zijn, en ze is volledig zindelijk. Na de bevalling was ze in de eerste dagen erg beschermend en bleef ze bij haar pups, maar zelfs toen gebruikte ze netjes de petpads die Iva en Misko hadden neergelegd. Na een week wilde ze al weer naar buiten voor een wandeling in de tuin.

Mini heeft een fijn karakter, ze is rustig en niet nerveus zoals sommige andere kleine honden. Ze loopt netjes aan de lijn en is sociaal met andere honden, maar katten zijn niet haar favoriete gezelschap.

Ben jij op zoek naar een liefdevolle, zachtaardige hond die graag bij je is en van wandelingen houdt? Dan is Mini misschien wel de perfecte aanvulling op jouw gezin! 

Wil jij Mini haar forever home geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mini in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mini zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Mini in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mini sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mini hier sponsoren.