Bailey

Bailey

▪️ Teef

▪️ Leeftijd: Geboren rond de herfst 2022

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein tot middelgroot, 35 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Ontmoet onze lieve Bailey

Bailey is een zachtaardig meisje dat momenteel verblijft in Gabriela’s privéopvang in Onesti, Roemenië. Bailey is na haar sterilisatie uit het plaatselijke openbare asiel gehaald en is nu klaar om haar forever home te vinden.

Bailey is geboren rond de herfst van 2022 en is 35 cm groot. Ze is de perfecte metgezel voor wie op zoek is naar een kalme en flexibele hond. Met een energieniveau van 5/10 past ze prima op een appartement. Bailey is ongelooflijk vriendelijk en schiet goed op met andere honden en katten in het asiel, waardoor ze een veelzijdige en liefdevolle aanvulling is voor elk gezin.

Haar kalme aard en liefdevolle persoonlijkheid maken haar een plezier om bij in de buurt te zijn.

Bailey reist gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd en met een Europees paspoort. 

Wil jij deze lieve meid in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bailey in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bailey zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Bailey in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bailey sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bailey hier sponsoren.