Foxy GERESERVEERD

Foxy GERESERVEERD

▪️ Teef 

▪️ Geboren: 12 mei 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 5 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Foxy zoekt haar nieuwe thuis!

Foxy is een schattige kleine puppy, geboren op 12 mei 2024, en verblijft momenteel bij onze redders, Iva en Misko, in Noord-Macedonië. Ze komt uit een nestje van vier, samen met haar broertjes Boss en Thor (hun zusje Kali heeft al een baasje gevonden).

Foxy’s reis begon toen haar moeder van de straat werd gered, zonder dat iemand wist dat ze hoogzwanger was. Dankzij de liefdevolle zorg van Iva en Misko beviel haar moeder in een veilige omgeving, waar Foxy en haar broertjes werden grootgebracht met alle zorg en aandacht die ze nodig hadden. Hun moeder, een klein hondje van ongeveer 5 kg, was een toegewijde moeder en zorgde ervoor dat haar pups gelukkig en gezond opgroeiden.

Foxy zal, net als haar moeder, klein blijven. Ze is een nieuwsgierige, speelse puppy, vol energie en levenslust. Foxy is vriendelijk, onbevreesd, en dol op het gezelschap van andere honden. Altijd klaar voor een spelletje of een nieuw avontuur, zal ze je hart ongetwijfeld veroveren met haar unieke, sprankelende persoonlijkheid.

Foxy heeft al vaccinaties gekregen tegen veelvoorkomende ziektes en wacht op haar rabiësprik, waarna ze klaar is voor haar reis naar een liefdevol thuis. Omdat ze nog jong is, is ze nog niet gesteriliseerd.

Wil jij Foxy een warm thuis bieden? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Foxy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Foxy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Foxy in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Foxy sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Foxy hier sponsoren.