Juna

Juna

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: 1,5-2 jaar

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Klein 5 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Onlangs redde onze rescuer 2 kleine (waarschijnlijk) maltezermixjes uit de handen van mensen die niet erg goed voor ze zorgden. Een lief kleintje heeft haar thuis al gevonden en voor Juna zoeken we nog een plekje.

Juna is ongeveer 1,5-2 jaar oud en doet het hartstikke goed, gezien waar ze vandaan komt. Ze is sociaal met andere honden, katten en in huis doet ze het ook super. Ze is niet verlegen of angstig.

Wilt u een aanvraag doen voor lieve Juna, zodat zij eind oktober misschien nog een plaatsje kan bemachtigen op de happy bus richting Nederland of België?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Juna in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Juna zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Juna in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Juna sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Juna hier sponsoren.