Boss

Boss

▪️ Reu 

▪️ Geboren: 12 mei 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine hond van ongeveer 5 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Boss is een schattige kleine puppy, geboren op 12 mei 2024 en verblijft momenteel bij onze redders, Iva en Misko, in Noord-Macedonië. Hij komt uit een nestje van vier, samen met zijn broertjes Thor en Foxy (Kali, hun vierde broertje, heeft al een baasje gevonden).

Boss’ reis begon toen zijn moeder van de straat werd gered toen ze hoogzwanger was. Dankzij Iva en Misko beviel ze in een veilige en liefdevolle omgeving, waar Boss en zijn broertjes en zusjes werden grootgebracht met alle zorg die ze nodig hadden. Hun moeder, een klein hondje van ongeveer 5 kg, was een toegewijde moeder en zorgde ervoor dat haar pups gelukkig en gezond opgroeiden.

Van Boss wordt verwacht dat hij klein blijft. Hij en zijn broers en zussen zijn vol leven en nieuwsgierigheid. Hij is vriendelijk, onbevreesd en dol op het gezelschap van andere honden, altijd bereid om te spelen en op onderzoek uit te gaan. Hij is een klein “vuurbal” met een lieve en unieke persoonlijkheid die je hart zal doen smelten.

Boss heeft vaccinaties gekregen voor veelvoorkomende ziektes en wacht op zijn rabiës prik, waarmee hij klaar is voor zijn reis naar zijn nieuwe thuis. Hij is nog te jong om gecastreerd te worden.

Wil je Boss in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Boss in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Boss zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Boss in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Boss sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Boss hier sponsoren.