Snoet IN NEDERLAND

Snoet IN NEDERLAND

Update 16-9-2024

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: 5 maart 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Naar verwachting een (kleine) middelmaat eenmaal uitgegroeid

▪️ Verblijft in: Nederland (Moergestel)

Hij is geboren in Macedonië in maart dit jaar. Vanaf eind augustus is hij in Nederland. Momenteel weegt hij ongeveer 9 kg

Snoet is een super enthousiast hondje, dat zich bij aankomst in het gastgezin meteen, liggend op zijn rug, uitgebreid liet aaien en kroelen. Hij is gek op en lief voor kinderen. Naar andere honden is hij zeer sociaal, maar op sommige honden reageert hij angstig.

Hij reageert nu nog af en toe op harde omgevingsgeluiden of geblaf van andere honden, maar daarin is hij in enkele weken tijd al enorm vooruitgegaan. Auto’s vindt hij nog wel spannend, maar hem vervoeren in een auto is dan weer geen enkel probleem.

Verder was hij vanaf het eerste moment zindelijk in huis en direct helemaal gericht op het gastgezin. Hij is heel aanhankelijk en wil graag dichtbij je zijn. Slim is hij ook, hij voert al aardig wat ‘commando’s’ uit.

Aanvankelijk was hij heel bang alleen gelaten te worden. Nu, enkele weken later, gaat hij rustig liggen wanneer hij even alleen thuis in zijn bench moet zijn. ‘s Nachts is hij rustig en houdt hij het makkelijk droog tot de volgende morgen. Hij is ook weg van zijn knuffels, als ook van kleding en schoenen van de baasjes, die hij heimelijk zijn bench in sleept… Het goede nieuws is dat hij ze niet kapot maakt.

Kortom, Snoet is een echt gezelschapsdier met een aanstekelijke energie. Perfect voor mensen met kinderen, mits deze natuurlijk goed worden begeleid.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Knut in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Knut zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.