Ellie

Ellie

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer half april 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

▪️ Formaat: Naar verwachting uitgegroeid groot van formaat

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Dit is Ellie, een lieve teef van 5 maanden oud, die staat te popelen om haar gouden mandje te vinden! Samen met haar broertje en zusjes werd Ellie op een rotonde bij de ingang van het dorp gevonden door Jasmina. Zonder Jasmina’s snelle actie hadden ze het niet gered. Ze waren er slecht aan toe; hun huid was zwaar beschadigd en parasieten teisterden hun kleine lichaampjes. Ze hadden honger en zagen er ellendig uit, maar ondanks alles bleven ze zachtaardig en lief.

Na de nodige zorg en aandacht is Ellie nu gezond, sociaal en klaar voor een nieuw avontuur! Ze is vriendelijk, goed gesocialiseerd en gek op mensen. Net als haar broertje en zusjes zal Ellie uitgroeien tot een grote hond met een zacht karakter.

Ben jij degene die Ellie een veilig en liefdevol thuis kan bieden? Neem dan snel contact met ons op!

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ellie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ellie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ellie in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ellie sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ellie hier sponsoren.