Eddie

Eddie

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer half april 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

▪️ Formaat: Naar verwachting groot (eenmaal uitgegroeid)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Maak kennis met Eddie, een vriendelijke reu van 5 maanden oud, klaar om jouw hart te veroveren! Samen met zijn 3 zusjes werd Eddie op een rotonde aan de rand van het dorp gevonden door Jasmina. Zonder haar hulp hadden ze het niet overleefd. Ze verkeerden in een erbarmelijke toestand, met parasieten die hen letterlijk opaten en hun huid ernstig beschadigd. Ze waren uitgehongerd, maar hun zachte en lieve karakter bleef onaangetast. Het zijn alle 4 sociale hondjes, zowel met andere honden als naar mensen.

Nu, dankzij zorg en liefde, is Eddie weer gezond en klaar voor een nieuw begin! Hij is sociaal, vriendelijk en dol op mensen. Eddie zal uitgroeien tot een grote hond. Hij en zijn zussen hebben een zachtaardige aard.

Ben jij degene die Eddie zijn verdiende thuis kan geven? Neem dan snel contact met ons op!

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Eddie in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Eddie zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Eddie in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Eddie sponsoren door geld te doneren dat hemzal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Eddie hier sponsoren.