Bernadine

Bernadine

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: geboren 5 april 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja, maar wil er wel mee spelen

▪️ Formaat: Middelmaat eenmaal uitgegroeid (momenteel 11 kg 39 cm)

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Met haar nieuwsgierige en vriendelijke aard veroverde Bernadine meteen het hart van haar rescuer. Bernadine is een echte mensenhond; ze komt graag naar je toe, gaat rustig zitten en wacht geduldig op een traktatie, zonder dat ze daarvoor ooit getraind is. Ze heeft een kalme, stabiele persoonlijkheid en is zeer alert op wat er om haar heen gebeurt. Deze trouwe viervoeter zal een loyale metgezel zijn.

Bernadine is een actieve pup die graag wandelt, rent en speelt, en zij loopt perfect aan de lijn. Mocht ze in een huis met een tuin komen te wonen, dan is een hogere omheining aan te raden, aangezien ze graag klimt en springt. Ze is sociaal met iedereen: mensen, kinderen, andere honden en zelfs katten, waar ze graag mee speelt.

Bernadine is nu 5 maanden oud, weegt 11 kg en is 39 cm hoog. Ze is volledig gevaccineerd, gechipt, ontwormd en beschermd tegen vlooien, teken en andere parasieten.

Deze lieve, speelse dame zoekt een warm thuis waar ze met liefde wordt omringd. Heeft u deze plek voor haar?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bernadine in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Bernadine zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Bernadine in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Bernadine sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Bernadine hier sponsoren.