Nuda

Nuda

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren ongeveer februari/maart 2024

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Naar verwachting uitgegroeid een maatje labrador met ongeveer 25 kg

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Nuda en haar zus (tenminste daar gaan we vanuit, dat ze zussen zijn) zijn in vreselijk toestand aangetroffen en hebben beiden een ongelooflijke metamorfose ondergaan. Beiden hadden een heftige Demodex infectie. In de video, voegen we een filmpje toe, waarin we u kunnen laten zien waar deze lieve dames vandaan komen.

Nuda is een prachtig meisje van nu zo’n 6-7 maanden oud. Inmiddels is ze gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Van de Demodex is ze goed herstelt.

Nuda zelf is een hele sociale hond met andere honden en ook zij reageerde op de kat bij de dierenarts goed. Wij verwachten dat ze dat in huis ook goed zal doen, maar zeker weten doen we dit nooit.

Nuda beweegt als een heerlijke en onhandige pup, ook zij is evenals haar zus een beetje verlegen, maar als het ijs gebroken is komt ze graag voor een knuffel. Nuda wordt waarschijnlijk wat groter dan Hope en van haar zegt onze rescuer het fijn zou zijn als ze een hondenmaatje heeft waar ze zich aan op kan trekken.

Het zijn beiden zo’n lieve honden, die uiteraard nog wat werk hebben omdat het grote puppen zijn. Vindt u Nuda ook zo’n mooie hond en wilt u graag met haar aan de slag?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Nuda in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Nuda zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Nuda in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nuda sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Nuda hier sponsoren.