Bonny IN NEDERLAND

Bonny IN NEDERLAND

▪️ Teef

▪️ Leeftijd: 23-11-2023

▪️ Klein tot middelgroot

▪️ Verblijft in Nederland (Zwijndrecht)

▪️ Sociaal met andere honden en katten

▪️ Gedumpt voor de public shelter van Skopje (Laika)

Bonny is sinds een paar weken in opvang in Nederland. Bonny is een kleine lieve pup, die waarschijnlijk ook klein blijft. Bonny is erg sociaal met andere honden en dol op katten die honden gewend zijn.

Het is een speels meisje, die op zijn tijd ook heerlijk aanhankelijk en rustig kan zijn. Een ander stabiel hondje is een pre voor haar, omdat ze het buiten soms nog wat spannend vindt, maar in liefdevolle handen zal ze alleen ook heel ver komen.

Een allemansvriend is ze zeker qua honden, maar bij nieuwe mensen kijkt ze eerst de kat uit de boom.

Ze kan aanslaan bij geluiden die ze hoort, in die zin is ze waaks maar bij bezoek ontdooit ze snel, al helemaal als ze een koekje van het bezoek krijgt.

Bonny is erg gefixeerd is op de knaagdieren van de opvanger, waardoor het mogelijk is dat ze wat jachtinstinct heeft maar dit valt wellicht goed te trainen.

Dit lieve jonge bloemetje verdient absoluut haar eigen warme mandje, dus bent u op zoek naar een leuk hondje, die nog een beetje aan haar zelfvertrouwen moet gaan werken en wilt u haar daarbij helpen, reageer dan op lieve Bonny.Wilt u Bonny in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Bonny in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of over Bonny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.