Archie

Archie was ooit een leuke, lieve en knappe huishond. Echter liep Archie helaas Leishmania op en dit was vooral zichtbaar in ernstige huidproblemen. Zijn eigenaren waren bang dat hij besmettelijk was en legden hem buiten aan een ketting. Uiteindelijk hebben ze hem afgestaan aan Mira.

Archie is ongeveer 3 jaar oud en momenteel bezig met zijn behandeling tegen de Leishmania, waar hij zienderogen van opknapt. Ook mist hij een stukje van zijn onderlip, naar alle waarschijnlijkheid in zijn eerdere leven toegetakeld door een andere hond.

Desondanks is Archie echt een hele leuke lieve hond. Sociaal met andere honden, lief voor mensen, kan prima in de auto mee en kan goed trappenlopen. Archie heeft echt een fantastisch karakter en is dol op knuffelen.

Archie zal voorlopig na de behandeling op allopurinol staan, om de leishmania in slaap te houden. Wilt u graag wat meer weten van deze parasitaire aandoening neem dan eens een kijkje op de volgende facebookpagina’s:
https://www.facebook.com/groups/754416564663820 (Mijn hond heeft leishmania)
https://www.facebook.com/groups/233641250622424 (Pawsitive Leishmania Tails)

Heeft u interesse in Archie lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Archie in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: