Oliver

Oliver verblijft in een shelter in Macedonië. Hij werd gevonden langs de kant van de weg tussen een hoop puin. Er was even twijfel of hij nog in leven was. Hij bleek vooral in choque en was uitgedroogd.

Oliver is ongeveer 2 jaar oud en heeft een goed gevuld rugzakje. Dit hondje is flink mishandeld geworden. Hij heeft dan ook een ervaren adoptant nodig. Hij is goed met kleinere teefjes, reuen niet zo. Grote honden gaat helemaal niet. Met katten is hij ok. Hij wordt zeker niet bij kinderen geplaatst, omdat hij bang is voor onverwachte bewegingen. Handen worden geassocieerd met slaag.

Zoals u kunt lezen is Oliver dus best een projectje. Wij zijn voor hem dan ook op zoek die deze uitdagen met hem wil aangaan.

Er volgens nog filmpjes van Oliver, zodra het weer dat toelaat.

Heeft u interesse in Oliver lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Oliver in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: