Tommy

Tommy verblijft in Macedonie en is ongeveer 4 maanden oud. Hij werd achtergelaten bij de dierenarts en de dierarts heeft hem overgedragen aan Mira. Mira zegt dat het een uiterst leuk hondje is, sociaal, geen problemen met eten delen en ook leuk met mensen. Op de foto’s is het niet zichtbaar, maar Tommy heeft een korte staart. Tommy zal naar verwachting uitgroeien tot een middelmaatje.

Tommy is ook op zoek naar zijn warme mandje waar hij erg gewenst is en goed voor hem gezorgd zal worden. Een collage met filmpjes volgt zsm.

Heeft u interesse in Tommy lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Tommy in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: