Nema

Nog maar net op de wereld en dan al met je broer en zusjes gedumpt worden in een gemeenteshelter in Macedonië. Dat is geen fijne plek voor geen enkele hond en al zeker niet voor een stel jong pups. Viktor heeft de familie onder zijn hoede genomen en deze jeugd is klaar om hun koffertjes te pakken.

Nema is ongeveer 4 maanden oud. Ze is lekker speels, sociaal met andere honden, tot nu toe ook met katten. Al met al ook leuke hondjes die zeker ook nog wel moeten wennen aan een leven hier natuurlijk. Naar verwachting worden het middelmaatjes.

Heeft u interesse in Nema lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Nema in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: