Harley

Let op Harley is een teefje!

Mijn naam is Harley en ik ben ongeveer 5-6 maanden oud. Ik verblijf momenteel in goede handen in Macedonië, maar dat was wel even anders. Een zogenaamde rescue organisatie ter plaatse, plaatste mij lokaal, zonder mij te laten inenten. De mensen die mij adopteerden waren op leeftijd en de meneer verloor zijn vrouw en eigenlijk was de zorg voor mij veel te veel.

Mira zorgde vanaf toen voor me. Bij controle bij de dierenarts bleek ik parvo te hebben. Maar ik ben een vechter en ze hebben goed voor me gezorgd. Inmiddels ben ik helemaal herstelt en volledig gevaccineerd en klaar om te reizen.

Ik vind andere honden leuk, maar eten delen doe ik niet zo graag, daar kan nog mee geoefend worden. Ben dol op spelen en ook naar mensen echt een sociale meid! Ik groei waarschijnlijk uit naar een middelmaat hond.

De dames van Dogs on a Journey willen me helpen naar een plek waarvan ze zeggen dat het anders is dan hier en dat ik me nooit meer zorgen hoef te maken.

Heeft u interesse in Harley lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Harley in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: