Casper

Casper verblijft in Macedonië en is ongeveer 1 jaar oud. Hij is waarschijnlijk een kruising herder. Echt wel een hond die een ervaren hand nodig heeft. Desalniettemin een lieve vriendelijke knul. Hij was onderdeel van een sterilisatieproject, maar Mira vond het erg lastig hem terug op straat te zetten. Zijn vriendelijke karakter zorgde ervoor dat hij nu de kans krijgt op een andere plek dan in Macedonië op de straat.

Casper is sociaal met andere honden, naar mensen is het een hele vriendelijke kerel. Echter is het wel gebleken dat hij veel slaag heeft gehad op straat. Hij reageerde op straat om een meneer met een wandelstok, dat is wel even iets waar men rekening mee moet houden en hij zal op sommige gebieden weer wat vertrouwen moeten opbouwen.

Heeft u interesse in Casper lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Casper in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: