Hannah

Hannah verblijft in opvang in Macedonië. Zij maakte deel uit van een sterilisatieproject van Mira en bleek in een vroege zwangerschap. Inmiddels is ze gesteriliseerd en daar goed van aan het herstellen. Terug op straat voor zo’n lieve sociale hond was geen optie meer, dus gaan wij op zoek naar haar warme mand. Hannah weegt momenteel 13 kg, maar is nog wel te mager. Ze zal nu stilaan wat kilo’s aankomen. Ze is ongeveer 5 jaar oud en heeft een rustige aard.

Hannah is heel sociaal met soortgenoten en naar mensen.

Heeft u interesse in Hannah lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Hannah in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: