Bonny GERESERVEERD

Een hondje wat een heel bijzondere adoptant zoekt! Zijn naam is Bonny en Bonny is neergeschoten en daardoor verlamd geraakt. Hij rent momenteel vrolijk rond in een geleende rolstoel tot wij zijn eigen rolstoel kunnen brengen.

Bonny is ongeveer 1,5 jaar oud en is dus flink gehandicapt. Helaas heeft hij ook geen controle over zijn blaas en laat het dus gaandeweg lopen. Bonny weegt slechts 5 kg. Wij weten dat het zoeken is naar een spelt in een hooiberg, maar willen het toch proberen. Los van zijn handicap is Bonny een lief en sociaal ventje, wat uiteraard wel zijn rugzakje heeft. Als Bonny naar u gaat verhuizen, verhuist zijn rolstoel uiteraard met hem mee. Bonny verblijft in Macedonië en zoekt dus een zorgzaam en geduldig type wat zijn leven nog een mooi invulling wil geven.

Heeft u interesse in Bonny lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bonny in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: