Meki

Meki is een prachtig meisje van 6-7 maanden oud.
Terwijl we met Viktor aan de telefoon zaten, heeft hij haar van de straat gered. Wij waren op slag verliefd.
Meki kan goed met andere honden overweg en groeit ook op tussen katten en kinderen. Haar rescuer omschrijft haar als een gemakkelijk hondje wat zich tot nu toe gemakkelijk heeft aangepast aan een nieuwe situatie. Ze is speels en lief. Meki is klaar om te reizen vanuit haar huidige woonplaats in Macedonië. Naar verwachting zal ze uitgroeien tot een middelmaat hondje van rond de 15 kg.

Heeft u interesse in Meki lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Meki in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: