Kiki

Kiki is een jong meisje van ongeveer 5 maanden oud. Zij werd gedumpt in de tuin van een van onze rescuers. Dat klinkt hard maar ergens zijn we blij dat mensen deze weg bewandelen ipv iets nog veel ergers bedenken. Helaas bezeerde ze hierbij wel haar pootje. Inmiddels is ze daarvan goed herstelt.
Kiki wordt naar verwachting een mooie middelslag. Ze is sociaal met andere honden en met katten doet ze het vooralsnog ook prima.

Kiki is klaar om haar koffertje te pakken en te vertrekken naar een plek waar ze wel gewenst is.

Heeft u interesse in Kiki lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Kiki in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: