Sapa IN NEDERLAND

Sapa is ongeveer 5 jaar oud en verblijft in opvang in Nederland. Sapa doet het heel erg goed. Hij is lief en sociaal naar anderen, maar zeker niet opdringerig, met vlagen is hij ook speels. Het is een aanhankelijk hondje met een rustige aard. Neemt niet weg dat hij wel van een stevige wandeling houdt en buiten een andere energie laat zien. Sapa kan geen trappenlopen en is geen schoothondje.

Sapa houdt van eten en zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook goed te trainen zijn met iets lekkers in de hand. Wandelen aan de lijn doet hij al heel erg flink. Sinds kort blaft hij als hij iemand hoort komen en laat hij een beetje waaksheid zien, het is niet zo dat hij de hele dag door blaft. Eventjes alleen zijn lukt hem ook al prima al moet dit uiteraard wel nog verder rustig aan opgebouwd worden.

Hij is alert op andere honden tijdens de wandelingen maar niet agressief. Bij volwassenen kijkt hij de kat uit de boom, trekt zich terug als ze hem willen aaien, maar bang is hij niet. Kinderen zijn wat dat betreft interessanter, maar uit voorzorg plaatsen we hem alleen bij oudere kinderen. Katten negeert hij.

Sapa meet op de schoft ongeveer 35 cm.

Heeft u interesse in Sapa lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Sapa in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: