Peanut

Update 21-9-21

Weer terug van weggeweest. Peanut, Bailey en Cody en stonden gereserveerd voor vertrek naar Engeland, maar dit heeft geen doorgang gekregen. Hierbij een aanvulling op onderstaande verhaal. Peanut is niet zozeer op de voorgrond of de achtergrond. Gewoon een lieve normale pup, maar wel eentje die zich niet op haar kop laat zitten. Als haar broer vervelend is zal ze hem dat netjes laten weten.

Deze familie is overigens helemaal klaar om te reizen

Peanut de laatste van de 6 pups. Ook zij is een van de drie die met een flesje zijn grootgebracht de eerste maand. Pas geboren en gedumpt voor de poorten van een privé shelter in Macedonië.

Het filmpje in de collage van Peanut is al even geleden een update volgt z.s.m.
Ook Peanut is heel sociaal met andere honden. Haar mama voldeed niet als jachthond en de familie werd dus in de steek gelaten. Wij zijn nu druk voor al deze prachthondjes een wonderbaarlijk mooi nieuw leven te vinden. Zij kunnen over een maandje ongeveer reizen. De geboortedatum van Peanut is 10-4-2021. Er zit naar alle waarschijnlijkheid dus wel wat jachtinstinct in deze hondjes. We verwachten dat ze zullen uitgroeien tot een flinke middelmaat, maar weten dat niet zeker.

Heeft u interesse in Peanut lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Peanut in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: