Cody IN NEDERLAND

Update 8-10-2021

Cody (wij noemen haar nu Coby om verwarring te voorkomen) verblijft in opvang in Nederland! Het is dus mogelijk om kennis te maken.

Ze doet het hartstikke goed en heeft haar typische puppenstreken. Een boterhammetje pikken draait ze haar hand niet voor om.

Het is een leergierige tante en wil heel graag lekker spelen. Het speelgoed heeft ze dan ook wel al ontdekt. Ze wilde in het begin niet graag alleen gelaten worden, maar maakt daar al mooie progressie in, maar moet nog wel mee geoefend worden. Veel is nog nieuw voor haar, maar dat kijkt ze niet met angst aan, maar meer met nieuwsgierigheid. Denk aan een stofzuiger of grasmaaier. Vreemde mensen kunnen nog een beetje spannend zijn, maar met iets heel lekkers in de hand komt dat zeker goed.

Al met al kunnen we alleen maar zeggen dat het een superleuke en knappe pup is, die open staat voor de wereld en graag wil leren.

Update 21-9-2021

Weer terug van weggeweest. Cody, Bailey en Peanut stonden gereserveerd voor vertrek naar Engeland, maar dit heeft geen doorgang gekregen. Hierbij een aanvulling op onderstaande verhaal. Cody is een superknap meisje uit een sowieso prachtig nestje van hondjes. Zij is zeker geen haantje de voorste een beetje de ‘grijze muis’ van het stel. Stelt is dus in veel opzichten ondergeschikt/onderdanig en bescheiden op.

Deze familie is overigens helemaal klaar om te reizen

Cody is (let op!) een meisje wat in een kleine privé shelter verblijft in Macedonië. Ze is waarschijnlijk geboren op 10-4. Hoe weten we dat? Nou 3 van haar broertjes en zusjes waren 1 dag oud toen ze voor de shelter gedumpt werden. Een maand later volgde moeder en de 3 andere pups (waaronder Cody).

De shelter is inmiddels ook op de hoogte waar ze vandaan komen en het is bevestigd dat dit één familie is. Moeder voldeed niet als jachthond en moest dus vertrekken. Zij staat bij ons op de pagina, haar naam is Lisa.

De puppies zijn over een maandje zover dat ze mogen reizen en dat betekent dat wij onze mouwen mogen opstropen. Ze zijn goed met andere honden.

We hopen snel nieuw beeldmateriaal te ontvangen, zodat we u kunnen updaten. Wij zien er een labrador (mogelijk wat beagle) kruising in. We verwachten ook dat de uiteindelijke maat die richting op gaat, maar zeker weten doen we dat niet, vader is niet bekend.

Het is erg warm in Macedonië, wij gaan ervan uit dat deze hondjes bij iets dragelijker weer zeker wat actiever zullen zijn dan ze nu doen overkomen.

Heeft u interesse in Cody lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Cody in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: