Bailey

Update 21-9-21

Weer terug van weggeweest. Bailey, Cody en Peanut stonden gereserveerd voor vertrek naar Engeland, maar dit heeft geen doorgang gekregen. Hierbij een aanvulling op onderstaande verhaal. Iemand moet toch de Alpha zijn binnen het clubje en die rol heeft Bailey met 4 pootjes aangegrepen. Het is de clown van het groepje en echt een haantje de voorste. Hij zorgt wel voor zijn portie lekkers en aandacht. Al met al een heerlijk ventje!

Deze familie is overigens helemaal klaar om te reizen

Bailey is een van de 3 pups welke een maand na 3 andere broertjes en zusjes werd gedumpt bij de shelter, omdat ze niet langer gewenst waren. Ook hij verblijft met de rest van zijn familie in een kleine shelter in Macedonië.

De hondjes zijn geboren op 10-4-2021 en nu zover dat ze alvast gepresenteerd kunnen worden en hun zoektocht naar de meest fantastische adoptanten kan beginnen.

Moeder voldeed niet als jachthond en was niet langer gewenst. Bailey doet het goed en is sociaal met zijn soortgenoten. Over een maandje mogen hij en zijn broertjes en zusjes reizen en dus zijn wij op zoek naar de perfecte match voor deze lieverds.
Moeder lijkt wat beagle in zich te hebben, maar ook zien we wat van een labrador terug in deze hondjes. Mogelijk zit er dus wel wat jachtinstinct in. Momenteel verblijft Bailey dus nog in de shelter in Macedonië.

Heeft u interesse in Bailey lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bailey in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: