Tina

Tina verblijft in pension in Macedonië en is ongeveer 1 jaar oud. Tina is volledig gevaccineerd en gesteriliseerd en klaar om te reizen. Mira haar hulp werd in geroepen. Ze trof een klein hondje aan wat onder de teken en vlooien zat en daardoor een slechte huid en vacht. Verder bleek kleine Tina gelukkig gezond. Haar vacht zowel als haar huid is goed aan het herstellen en Tina is klaar voor haar warme mandje. Ze zou graag vertrekken voordat de kou daar toeslaat.

Tina is heel sociaal met andere honden en godzijdank ook erg lief en sociaal met mensen ondanks waarschijnlijk onprettige eerder ervaringen. Tina moet het leven in huis echt nog leren kennen, maar wij begeleiden u graag in dat proces.

Tina is een heerlijke spring in het veld en ze heeft enorm veel plezier met de puppies om haar heen. Als Tina graag iets wil dan zal ze dat ook (vocaal) duidelijk proberen te maken.

Heeft u interesse in Tina lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Tina in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: