Star

Kleine lieve Star verblijft in pension in Macedonië na een leventje aan de ketting, haar eigenaar overleed en dus hadden deze 4 kleintjes dringend hulp nodig. Er werd niet meer voor eten of drinken gezorgd, laat staan enige genegenheid. Star is ongeveer 1,5 jaar oud.

Star is een ontzettend blij en sociaal hondje van ongeveer 8 kilo. Goed met andere honden en heel lief naar mensen. Als onze rescuer bij de binnenloopt springt ze voor zoveel mogelijk aandacht, knuffels en liefde. Dit kleine meisje heeft wat in te halen zeg maar.

Heeft u interesse in Star lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Star in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: