Frenkie IN NEDERLAND

UPDATE 13-10

Frankie is afkomstig uit Macedonië en ongeveer 3 jaar oud. Hij is in opvang in Nederland en doet het hartstikke goed. Ooit lag Frankie aan een ketting, maar dat leventje is nu voorbij. Hij heeft heel veel oog en aandacht voor zijn opvangmama en luistert al erg goed. Tijdens wandelingen loopt hij graag vrolijk en gezellig voorop. Nieuwe mensen en nieuwe honden ontmoeten is nog wel een beetje spannend en dan zoekt hij de veiligheid bij zijn opvanger.
Hij slaapt bij de opvang in bed en geniet dan enorm van lieve woordjes of aanrakingen, zijn staartje maakt dan overuren.
Het is een kereltje wat veel te weinig aandacht en liefde heeft gehad en nu begint aan zijn inhaalslag.
Frankie houdt wel van wat fijne wandelingen op een dag dan geniet hij volop. Een beetje waaks is hij wel.
Zijn kleur maakt dat hij moeilijk te fotograferen is, maar hij is oprecht prachtig, overwegend zwart met bruine wenkbrauwen, 2 witte voetjes achter en een prachtige bruine veer in zijn staart.
Al met al een ontzettend mooie en lieve hond…

Frenkie is een van de 4 kettinghonden waarvan de eigenaar overleed. Frenkie weet al dat hij een beter leven tegemoet gaat. Hij is ongeveer 2 jaar oud en is gek op de aandacht van de mensen om hen heen. Een knuffelkont eerste klas!!!!

Frenkie is sociaal met andere honden, maar zou het als enige hond ook prima rooien, mits hij maar genoeg knuffels krijgt van zijn ‘mensenpersoneel’. Ook Frenkie heeft (voor zover we nu kunnen beoordelen) gelukkig geen echt trauma opgelopen van zijn verleden.

Frenkie weegt ongeveer 8 kg en is dus een kleine hond. Hij verblijft in Macedonië, maar kan al reizen.

Heeft u interesse in Frenkie lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Frenkie in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: