Dillion

Dillion is naar alle waarschijnlijkheid een Posava mix hond (dit is een Kroatisch/Servisch ras die thuishoort in de hound rasgroep) Hij is ongeveer 3 à 4 jaar oud en verblijft in een kleinschalige shelter in Servië. Dillion is in 2018 onder erbarmelijke omstandigheden gevonden. Hij had een oude breuk en droeg het distempervirus waarvan hij momenteel genezen is, maar die wel als gevolg heeft dat hij er een tic in zijn benen aan over heeft gehouden. We hebben hiervan beeldmateriaal indien u hier zelf een beeld van wil vormen. Dillion is in de shelter sociaal met andere honden en wil graag spelen/stoeien. De breuk in zijn been is niet netjes genezen, maar wordt geadviseerd niet te opereren. Dillion is ook sociaal naar mensen en zou graag zijn leven anders willen zien, dan binnen de vier muren van de shelter.

Heeft u interesse in Dillion lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Dillion in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: