Malie

Malie is ongeveer 1,5 jaar oud en verblijft in Macedonië. Zijn eigenaar besloot hem buiten de poort te zetten waar Malie nog enige dagen heeft gewacht in de hoop dat ze hem terug binnen zouden halen. Onze rescuer kreeg hier lucht van en heeft hem van de straat gehaald. Malie is een klein hondje van tussen de 8 en 10 kg. Hij verblijft in een opvanghuis tussen andere honden waar hij sociaal mee omgaat. Op dit moment zien we een rustig hondje.

Malie is op zoek naar zijn eigen warme mandje waar hij nooit meer buiten gezet zal worden.

Heeft u interesse in Malie lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Malie in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: