Klaus

Lieve mensen wij stellen u graag voor aan Klaus. Houdt u niet van knuffelen, kusjes en een hond die uw nabijheid zoekt, lees dan vooral niet verder in deze post, want in dat geval is Klaus niet voor u weggelegd.

Klaus is niet ouder dan 2 jaar en heeft met heel veel pijn geleefd door een luxerende patella (losse knieschijven). Er is koste nog moeite gespaard om hem hieraan te laten helpen. Er is massaal geld ingezameld en onze rescuer is met hem naar Bulgarije gereden om hem daar te laten helpen. Inmiddels heeft hij een 3D geprint implantaat in zijn knie en heeft hij er al weer wat controles opzitten. Klaus voelt zich nu goed!!! En de dierenarts is hartstikke tevreden.

Klaus verblijft in Macedonië en is een enorm geliefde hond voor de mensen die er momenteel voor hem zijn. Van de rescuer tot aan de dierenarts.

Maar Klaus is niet alleen echt een mensenhond, maar ook heel sociaal met andere honden van jong tot oud. Hij past zich erg goed aan en speelt erg voorzichtig met de puppies. Klaus weegt ongeveer 14 kg, maar past nog prima op schoot vindt hij zelf.

Zoekt u een hondje met een gouden randje, zoek dan niet langer.

Heeft u interesse in Klaus lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Klaus in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: