Dina

Dina is 6 maanden oud en verblijft in Macedonië. Zij werd gevonden met haar zusje die een ernstige verwonding had en daaroverheen nog parvo kreeg, wat ze helaas niet overleefde. Dina is altijd in voor een spelletje en begeeft zich graag tussen de andere honden, vooral de grotere honden zijn haar favoriet. Ze is dol op mensen en ook zoals u hierboven hebt kunnen lezen sociaal met haar soortgenoten. Dina wordt naar verwachting zeker een goede middelmaat, maar kan ook nog wat groter worden.

Dina is een hondje met veel energie en zal dus wel een uitlaatklep nodig hebben.

Heeft u interesse in Dina lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Dina in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: