Willow

Willow samen met de rest van haar familie gedumpt voor de deuren van de dierenarts als kleine pups. Ze hebben het gered en ze zijn nu zover dat ze gepromoot mogen worden. Ze zijn ongeveer 4 maanden oud. Willow is sociaal met andere hondjes en sociaal met mensen, verlegenheid is geen sprake van. Ze kennen nog geen zorgen en zijn gewoon een stel blije pups. Naar verwachting blijven het kleine hondjes, waarschijnlijk minder dan 10 kilo, maar hier kunnen we geen garanties op afgeven.

Heeft u interesse in Willow lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Willow in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: