Kiki

Kiki verblijft in pension in Macedonië, eerder al mochten we Pina en Ena bemiddelen welke hun fantastische warme mandjes samen in België hebben gevonden. Kiki was niet aan de orde, omdat ze lokaal geadopteerd was. Echter verdween de interesse voor Kiki al snel als sneeuw voor de zon en stond ze pardoes weer op straat. Onze lieve Mira kon dat niet laten gebeuren en heeft haar in veiligheid gebracht. Kiki is ongeveer 6 maanden oud en een energiek typetje, ontzettend sociaal en lief hondje, wat heel graag alle aandacht krijgt van de mensen die voor haar zorgen. Naar verwachting zal ze een kleine middelslag worden eenmaal uitgegroeid. Wij hopen oprecht dat ook zij snel haar koffertje mag pakken en dat ze nu wat meer geluk in haar leventje mag ervaren.

Heeft u interesse in Kiki lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Kiki in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: