Yury

Yuri verbleef in een gemeente shelter in Servië toen het oog van onze rescuer op hem viel. Hij was daar erg bang en geïntimideerd door hetgeen wat hem daar overkwam. Zij heeft hem meegenomen en hard met hem gewerkt. Zijn angsten heeft hij achter zich kunnen laten. Yuri is ongeveer 1,5 jaar oud en verblijft nog in Servië, maar is getitterd en zijn wachttijd is eind september voorbij, dus mag hij dan reizen.

Yuri is erg sociaal met andere honden, met katten niet zo. Hij heeft een gemiddeld energielevel. En zou ontzettend graag eind volgende maand zijn koffertje inpakken. Yury weegt ongeveer 10 kg.

Heeft u interesse in Yury lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Yury in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: