Angelia

Angelia verblijft in pension in Servië. Ook zij werd gespot door onze rescuer ter plaatste. Ze was doodongelukkig in de kill shelter en verloor haar wil te leven.

Angelia is ongeveer 1,5 jaar en heeft zich inmiddels ontpopt tot de meest vrolijke, liefdevolle en sociale hond. Wat je gewenst voelen wel niet met je kan doen….

Angelia is leuk met andere honden, dol op mensen groot en klein en ook haar wachttijd na de titter zit er eind september op en dan mag zij haar koffertje pakken. Ze weegt ongeveer 12 kg. Ze is dol op spelen, maar ook kan ze geen genoeg krijgen van knuffels!

Heeft u interesse in Angelia lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Angelia in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: