Lara

Lara is volgens haar paspoort (wat mee is gegeven door de vorige eigenaar) 10 jaar oud. Maar vergis u niet lieve mensen, want zo oud voelt lieve Lara zich nog lang niet. Wat wil je ook als je je leven lang aan een ketting hebt geleefd. Het is onvoorstelbaar hoe sociaal en lief zij nog is. Ook sociaal met andere honden, zelfs op het onderdanige af.

Verder zoals gezegd toch nog een bal energie, dus ondanks haar 10 jaar echt wel een hondje wat erop uit moet kunnen. Lara is een leuk middelslag maatje en weegt ongeveer 15 kg. Lara kijkt niet echt naar katten om.

Lara verblijft in pension in Macedonië, maar is klaar om te reizen.

Heeft u interesse in Lara lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Lara in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: