Titan IS IN BEMIDDELING VOOR EEN ANDERE ORGANISATIE

Onze grote vriendelijke reus Titan is ongeveer 2 jaar oud. Hij had een eigenaar wie een boer was en Titan zijn taak was de koeien bewaken. De koeien verdwenen uit beeld, dus Titan was niet langer nodig of gewenst.

Het was de boer niet duidelijk hoe Titan zou reageren indien benaderd door onze rescuer. Nou dat verliep onverwacht goed en Titan was alleen maar heel erg blij met de aandacht die hij van haar kreeg. Titan is behandeld voor een tekenziekte en daarvan goed herstelt. Deze grote kerel van 45 kg ontpopt zich zoals ik al eerder schreef tot een grote vriendelijke reus. Een zachtaardige knuffel die sociaal is met andere honden en zelfs met katten. Andere grote honden die tegen hem grommen of tegen hem aan willen springen vindt hij niet zo leuk. Het wandelen aan de riem doet hij ook al erg goed.

Wij geven de voorkeur aan iemand die ervaring heeft met grote honden en die graag met hem aan de slag wil en hem de tijd wil geven te wennen aan een mooi leven in huis.

Heeft u interesse in Titan lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Titan in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: