Loesje

Hierbij presenteren we u moeder Loesje van de 6 pup welke als gezin gedumpt werden in de gemeenteshelter. Ook zij verblijft nog in Roemenië, maar is klaar om te reizen.

Loesje is een levendig en energiek hondje van ongeveer 1,5 jaar oud. Vooralsnog heeft ze zich qua blaffen nog niet laten horen in de shelter. Ze is sociaal met andere honden en kan genieten van de aandacht die ze nu wel krijgt.

Wij denken dat nog meer aandacht alleen maar mooi is voor dit prachtige dametje en zoeken naar iemand die denkt haar dat te kunnen bieden.

Heeft u interesse in Loesje lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Loesje in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: