Dolly

De toestroom van puppy’s houdt maar niet op. Wij blijven ons uiterste best doen en we stellen u graag voor aan de volgende familie. Moeder met 6 pups, 3 jongens en 3 meisjes. Het gezinnetje werd gedumpt in de grote gemeenteshelter waar het vooral voor zulke jonge hondjes uiterst gevaarlijk is. Onze rescuer bracht ze onder in haar eigen kleine privé shelter. Inmiddels zijn mama en kids klaar op gepresenteerd te worden.

Hierbij stel ik u graag voor aan Dolly. Dolly is een van de 3 meisjes welke we weinig specifieke beschrijving aan kunnen geven dan dat het heerlijke speelse hondjes zijn, welke naar elkaar en naar andere honden erg sociaal zijn. Naar verwachting (geen enkele zekerheid hierover kan afgegeven worden) worden deze hondjes rond de 40 cm. Dolly is nu zo’n 4 maanden oud en is bijna klaar met alle vaccinaties en kan dan reizen. De familie verblijft in Roemenië.

Heeft u interesse in Dolly lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Dolly in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: