Tom

Aanvulling d.d. 21-9-2021

Tom profileert zich nog steeds als de meest relaxte en rustigste van het stel. Houdt nog steeds van de aandacht, maar staat niet vooraan om deze op te eisen.

De familie is klaar om te reizen.

Aanvulling d.d. 8-9-21

Nelly en Tom zijn de 2 enig overgebleven pups uit dit nestje. Hun karakters beginnen steeds zichtbaarder te worden. Tom is hier de rustige en relaxte hond van de twee. Ontspannen, maar wel altijd in voor knuffels.

Tom is een van de 3 pups uit het nestje van 6 welke een maand later dan 3 andere broertjes en zusjes voor de deuren van een kleine privé shelter werden gedumpt. De hele familie maakt het goed. Moeder Lisa staat bij ons op de pagina.

Moeder voldeed niet als jachthond en was niet langer gewenst.

Zijn geboortedatum is daarom vrij zeker 10-4-2021. Tom doet het goed en is sociaal met zijn soortgenoten. Over een maandje mogen hij en zijn broertjes en zusjes reizen en dus zijn wij op zoek naar de perfecte match voor deze lieverds.
Moeder lijkt wat beagle in zich te hebben, maar ook zien we wat van een labrador terug in deze hondjes. Mogelijk zit er dus wel wat jachtinstinct in. Momenteel verblijft Tom dus nog in de shelter in Macedonië. Binnenkort verwachten we een foto en video update van hem, de video en foto’s in de collage is van enige tijd geleden, maar wordt dus z.s.m. geüpdatet.

Heeft u interesse in Tom lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Tom in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: