Nelly

Aanvulling 21-9-21

Ongelooflijk nog maar weinig aandacht voor dit mooie meisje. Nelly is een heerlijke aandachtzoeker volgens de lieve dame die voor haar zorgt!

De familie is klaar om te reizen!

Aanvulling d.d. 8-9-21

Nelly en Tom zijn de 2 enig overgebleven pups uit dit nestje. Hun karakters beginnen steeds zichtbaarder te worden. Nelly is een actieve en speelse knuffelkont. Gewoonweg een fantastisch hondje.

Nelly is een van de 3 pups uit het nestje van 6 welke met 1 dag oud gedumpt werden voor de deuren van een kleine privé shelter. Gelukkig heeft de familie het gered en na een maand werden ook zijn moeder en de andere 3 pups naar de shelter gebracht.

Moeder voldeed niet als jachthond en was niet langer gewenst.

Haar geboortedatum is daarom vrij zeker 10-4-2021. Nelly doet het goed en is sociaal met soortgenoten. Over een maandje mogen zij en haar broertjes en zusjes reizen en dus zijn wij op zoek naar de perfecte match voor deze lieverds.
Moeder lijkt wat beagle in zich te hebben, maar ook zien we wat van een labrador terug in deze hondjes. Mogelijk zit er dus wel wat jachtinstinct in. Momenteel verblijft Nelly dus nog in de shelter in Macedonië.

Het is erg warm in Macedonië, wij gaan ervan uit dat deze hondjes bij iets dragelijker weer zeker wat actiever zullen zijn dan ze nu doen overkomen.

Heeft u interesse in Nelly lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Nelly in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: