Gold

Onze hulp werd gevraagd voor prachtige Gold! Een van de vele honden die in een shelter verblijft en waarvan de lokale mensen ook denken: ‘wat zonde van zo’n leuke hond!’

Gold is sociaal met alle andere honden in de shelter en hij is geschat 7 jaar oud. Hij verblijft in een asiel in Roemenië. Het is een hond met een zachte ziel en hij geniet zichtbaar van de menselijke aandacht die hij soms krijgt.

Gold weegt ongeveer 25  kilo en is een flinke middelmaat.

Wij gunnen Gold nog wat mooie jaren met heel veel aandacht en liefde voor hem en hopen gauw een mooie match voor hem te vinden.

Heeft u interesse in Gold lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Gold in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: