Harry

Harry van een wollig schaap naar een tijdelijk leeuwtje. Harry zijn vacht was zo enorm vervilt dat we hem hebben laten scheren. Zo’n vervilte vacht trekt aan de huid en is enorm pijnlijk voor de hond. In de collage een filmpje van hoe hij was, dat geeft u een indruk van waar hij naar toe kan gaan. Uiteraard met een betere vachtverzorging. Harry is ongeveer 2 jaar oud en gered uit de gemeente shelter. Onze rescuer is flink met hem aan de slag gegaan en hij is van een schuwe en voorzichtige hond naar sociaal, vriendelijk en lekker speels getransformeerd. Hij is klaar voor een volgende stap. Wie gaat er graag met deze prachthond aan de slag?

Heeft u interesse in Harry lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Harry in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: