Neri

Neri aangeschaft door mensen in Macedonië en binnen de kortste keren werd zij al een kettinghond. Nu 5 maanden oud en klaar met haar entingen en wachttijd, mag zij nu op zoek naar een warm mandje waar die ketting verre van nodig is…

Neri verblijft in Macedonië en is een sociaal hondje. Alleen haar bakje eten wil ze wel heel graag voor zichzelf houden, dus daar moet even een beetje mee geoefend worden.

Ze heeft een heleboel energie en kan die momenteel onvoldoende kwijt, dus wij zijn dringend op zoek naar een adoptant die graag met haar op pad gaat en misschien wel samen met haar een leuke cursus wil gaan doen.

Heeft u interesse in Neri lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Neri in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: