Jessica

Deze kleine, temperamentvolle, lieve dame heet Jessica en verblijft in Macedoniƫ. Het is een heerlijk energiebommetje van 5 maanden oud. Ze is klaar om te reizen en al helemaal klaar voor haar eigen warme mandje. Naar verwachting wordt zij een middelmaatje.

Jessica houdt enorm van aandacht en ze zal er ook voor zorgen dat ze die aandacht en liefde van u krijgt, tegelijkertijd heeft zij ook een heleboel liefde te geven, dus wat ze van u vraagt zult u dubbel en dwars van haar terugkrijgen. Jessica is goed met andere honden, maar kan ook met katten overweg.

Heeft u interesse in Jessica lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Jessica in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: