Aja

Aja is inmiddels 6/7 maanden oud. Haar zus Bonbon heeft haar koffertje al mogen pakken en zij hoopt Macedonie ook snel te mogen verlaten. Als kleine pups in de steek gelaten en het geluk gehad iemand met de juiste intenties te treffen. Aja groeit naar alle waarschijnlijk uit naar een grote hond. Ze is dol op spelen met de andere honden, maar ook met de katten van het pension. Het is een hondje met een mild en zachtaardig karakter. Ook zij zoekt haar voor altijd warme mandje en wij helpen haar graag met die zoektocht.

Heeft u interesse in Aja lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Aja in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: