Heidi

Heidi is samen met de rest van haar familie (broertje, zusje en mama) gevonden op straat. Mama is van klein formaat (12 kg) en naar verwachting zal zij klein tot middelmaat worden. Heidi is niet zo verlegen als haar broer en zus. Ze wil alleen maar veel aandacht en lekker spelen! Ze is heel sociaal met andere honden. Heidi is nu ongeveer 5 maanden oud en ze is klaar om te reizen. Ze verblijft momenteel nog in Macedonië, maar kijkt ernaar uit om in Nederland en/of België te leren wat het kan zijn om een huishond te zijn.

Heeft u interesse in Heidi lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Heidi in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: