Bono

Door zijn prachtige verschijning is Bono een echte magneet, maar aandacht van vreemden vindt deze jongvolwassen kerel helemaal niks. Hij is al ruim een half jaar in Nederland en wordt met de dag zekerder. Hij krijgt begeleiding van een gedragsdeskundige en maakt flinke sprongen vooruit.

Bono woont sinds ruim een half jaar in Nederland en is een prachtige verschijning. Hij is heel lief en zachtaardig, maar achter die betoverende blik gaat ook iets anders schuil. Onzekerheid staat bij Bono op de voorgrond. Hij is erg prikkelgevoelig en heeft niks met vreemde mensen. Wat op zichzelf best lastig is voor een hond die zijn forever huis zoekt.

Voor de opvang is Bono enorm lief en aanhankelijk, ook de gedragsdeskundige die hij goed heeft leren kennen sluit hij in zijn hart. In zijn eigen veilige wereldje doet Bono het dus prima en is hij een rustige, lieve en speelse hond. Hij zoekt graag aandacht, speelt vrolijk en kan ook prima een paar uurtjes alleen thuis zijn.

Bezoek in huis is voor Bono één brok ellende, hij raakt dan zo van slag dat hij moeilijk te kalmeren is. Maar ook hier maakt Bono al flinke stappen. Als er visite komt verblijft Bono in zijn veilige bench. Nieuwe mensen worden steeds minder naar gegromd en vindt Bono steeds meer ontspanning in zo een voor hem spannende situatie.

Buiten wandelen kan hij erg van genieten, zolang hij geen mensen tegenkomt. Bono is enorm sociaal naar andere honden en katten. Het is voor Bono echt noodzakelijk een stabiele hond te hebben in zijn toekomstige plekje.

Voor Bono zoeken we dan ook een adoptant zonder kinderen (of kinderen vanaf 16 jaar) in een rustige woonomgeving. Ervaring met angstige/onzekere honden is een voorwaarde, net als rust, regelmaat, structuur en liefde aan hem kunnen geven. De kennismaking en introductie met Bononzijn nieuwe mens(en) zal wel goed begeleid moeten worden en er zullen meerdere bezoeken aan vooraf gaan.

Bono is nu bijna 2 jaar oud en is geboren in Servië. Hij is volledig geënt, gechipt en gecastreerd.

Heeft u interesse in Bono lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Bono in. Deze zijn hieronder te downloaden. Het pre adoptieformulier zien we dan vervolgens graag ingevuld in onze mail: dogsoaj@gmail.com

%d bloggers liken dit: